Київський завод РІАП

Акціонерне товариство

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Титульний аркуш Повідомлення (Повідомлення про інформацію)

Підтверджую ідентичність електронної та паперової форм
інформації, що подається до Комісії, та достовірність інформації, наданої для розкриття
в загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії.
Голова Правління       Купраш В.С.
(посада)   (підпис)   (прізвище та ініціали керівника)
М.П. 27.04.2018
(дата)

Особлива інформація емітента

I. Загальні відомості
1. Повне найменування емітента Публічне акціонерне товариство Київський завод реактивів , індикаторів та аналітичних препаратів «РІАП»
2. Організаційно-правова форма емітента Акціонерне товариство
3. Місцезнаходження емітента 04080 м. Київ вул. Корабельна 5
4. Код за ЄДРПОУ 05761293
5. Міжміський код та телефон, факс (044) 482-41-41 (044) 482-41-38
6. Електронна поштова адреса riap@mbk.biz.ua/
7. Вид особливої інформації Відомості про зміну складу посадових осіб емітента
II. Дані про дату та місце оприлюднення Повідомлення (Повідомлення про інформацію)
1. Повідомлення розміщено у загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії 02.05.2018
(дата)
2. Повідомлення Бюлетень "Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку"
опубліковано у (номер та найменування офіційного друкованого видання) (дата)
3. Повідомлення розміщено на сторінці riap.mbk.biz.ua в мережі Інтернет 02.05.2018
(адреса сторінки) (дата)

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії Зміни (призначено або звільнено) Посада Прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи Володіє часткою в статутному капіталі емітента (у відсотках)
1 2 3 4 5 6
27.04.2018 обрано Член Наглядової ради Семенець Борис Григорович д/н д/н
д/н
0.27
Зміст інформації:
Фізична особа Семенець Борис Григорович обраний на посаду Член Наглядової ради Товариства. Термін повноважень – до наступних річних зборів товариства. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента):0,27 %.(149,1грн.) Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Не є незалежним Директором. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: ПАТ Київський завод «РІАП» – головний енергетик. Рішення про обрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 27.04.2018 р.) в зв’язку з необхідністю обрання Члена Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
27.04.2018 припинено повноваження Член Наглядової ради Бровко Володимир Дмитрович д/н д/н
д/н
0.659
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Бровко Володимир Дмитрович, який займав посаду Член Наглядової ради Товариства, припинено. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента): 0,659 %.(365,45грн.) Перебував на посаді з 14.04.2018р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 27.04.2018 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень члена Наглядової ради Товариства та переобранням на наступний термін. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
27.04.2018 припинено повноваження Член Наглядової ради Селівьорстов Андрій Володимирович д/н д/н
д/н
0.009
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Селівьорстов Андрій Володимирович, який займав посаду Член Наглядової ради Товариства, припинено. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента): 0,009 %.(5грн). Перебував на посаді з 14.04.2018р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 27.04.2018 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень члена Наглядової ради Товариства та переобранням на наступний термін. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
27.04.2018 обрано Член Наглядової ради Кірєєв Олександр Володимирович д/н д/н
д/н
5.907
Зміст інформації:
Фізична особа Кірєєв Олександр Володимирович обраний на посаду Член Наглядової ради Товариства. Термін повноважень – до наступних річних зборів товариства. . Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 5,907 %.(3277,55грн.) Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Не є незалежним Директором. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: ПАТ Київський завод «РІАП» – заступник Голови Правління. Рішення про обрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 27.04.2018 р.) в зв’язку з необхідністю обрання Члена Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
27.04.2018 припинено повноваження Голова Наглядової ради Рутковський Едуард Казимирович д/н д/н
д/н
49.6
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Рутковський Едуард Казимирович, який займав посаду Голова Наглядової ради Товариства, припинено. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента): 49,60 %(27519,25 грн.). Перебував на посаді з 14.04.2018р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 27.04.2018 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень Голови Наглядової ради Товариства . Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
27.04.2018 припинено повноваження Член Наглядової ради Кiрєєв Олександр Володимирович д/н д/н
д/н
5.907
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Кiрєєв Олександр Володимирович, який займав посаду Член Наглядової ради Товариства, припинено. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента): 5,907 %.(3277,55грн.) Перебував на посаді з 14.04.2018р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 27.04.2018 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень члена Наглядової ради Товариства та переобранням на наступний термін. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
27.04.2018 припинено повноваження Член Наглядової ради Пономаренко Валерій Іванович д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Пономаренко Валерій Іванович, який займав посаду Член Наглядової ради Товариства, припинено. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,00%. Перебував на посаді з 14.04.2018р. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 27.04.2018 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень члена Наглядової ради Товариства та переобранням на наступний термін. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
27.04.2018 обрано Голова Наглядової ради Бровко Володимир Дмитрович д/н д/н
д/н
0.659
Зміст інформації:
Фізична особа Бровко Володимир Дмитрович обраний на посаду Голова Наглядової ради Товариства. Термін повноважень – до наступних річних зборів товариства. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента): 0,659 %.(365,45грн.) Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Не є незалежним Директором. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: ТОВ «ПАРІСОФ» – директор. Рішення про переобрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 27.04.2018р.) в зв’язку з необхідністю обрання Голови Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
27.04.2018 обрано Член Наглядової ради Селівьорстов Андрій Володимирович д/н д/н
д/н
0.009
Зміст інформації:
Фізична особа Селівьорстов Андрій Володимирович обраний на посаду Член Наглядової ради Товариства. Термін повноважень – до наступних річних зборів товариства. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента): 0,009 %.(5грн). Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Не є незалежним Директором. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: ПАТ «Київський радіозавод» – член правління. Рішення про переобрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 27.04.2018р.) в зв’язку з необхідністю обрання Членом Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
27.04.2018 обрано Член Наглядової ради Пономаренко Валерій Іванович д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Фізична особа Пономаренко Валерій Іванович обраний на посаду Член Наглядової ради Товариства. Термін повноважень – до наступних річних зборів товариства. Неволодіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента). Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Не є незалежним Директором. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: Голова Правління ЗАТ САСК “Спецексiмстрах”, департаменту регулювання та нагляду за кредитними установами Нацкомфiнпослуг. Рішення про переобрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 27.04.2018р.) в зв’язку з необхідністю обрання Членом Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.